nv LE CYGNE sa

Your partner for quality hand tools, since 1920

 

Onze diensten

 

 

Le Cygne is uw partner in het handel van werkgereedschap sinds 1920. Onze prioriteit was altijd het best mogelijk aan de eisen van onze klanten te kunnen beantwoorden. Dat garanderen wij door de beste produkten te bieden en een optimale dienst

 

Snel leveringen:

Wij doen onze best om zo vlug mogelijk aan uw bestelling antwoorden, dankzij een grote voorraad, een efficiente relatie met onze leveranciers, en een geschikt samenwerking met de beste leveringsdienst bedrijven.

 

Onze centrale positie in Belgie (naast Brussel en de E40) stelt ons in staat om efficiente en directe relaties met onze klanten te behouden.

 

Kwaliteit hulp:

Wij bieden elke dag geschikte advies en inlichtingen aan onze klanten. Dankzij het familiale karakter van onze bedrijf, kunnen wij een ongeëvenaarde flexibiliteit aan onze klanten bieden.

 

Wij helpen u graag in het stellen van nieuwe schappen, of gamma veranderingen. We kunnen ook u raaden voor het keuze van artikelen die de grootste succes zullen hebben.

 

We bieden u ook iedere datas die nodig zijn voor een goede IT-beheer van uw aankoop, voorraad en verkoop (EAN codes, verpakkingen, packaging,...)

 

De personnalisatie van reclame meters:

Wij bieden u ook reclame meters, bedrukt met de logo van uw firma: het ideale geschenk voor uw klant. U kies de model, de logo te bedrukken, en wij zorgen voor de rest.Contacteer ons om een voordelige offerte te krijgen.

 

Bookmark and Share

Onze prioriteit:

 

Dienst

 

Betrouwbaarheid

 

Flexibiliteit

 

Competentie

 

Copyright 2012 nv Le Cygne sa - tél: 02/759 68 14 - info@cygne.be